onsdag 25 augusti 2010

Vecka 2

Inne på andra veckan på förskolan. Första veckan blev kort, tre dagars gnäll, sen kom febern, sen kom kräkningarna, sen kom rosslet som inte kommer att försvinna på länge länge. En vanlig förkylning, men så svår att hantera, vi börjar se ett mönster. Lite snor = mycket kräkningar = mycket rossel= mycket jobbigt=mycket gnäll.
Inskolningen är utmattande, det är så ofantligt mycket som jag ska informera personalen om för att de ska kunna ta hand om liten kompis på bästa sätt. Ibland glömmer man liksom bort att det bara är en liten kille bakom all fakta. En liten kille som har två supergungor att välja mellan på förskolans gård. Idag sov han själv på förskolan, och jag fick 2timmar hemma, helt själv. Jag trodde på fullaste allvar att klockan i köket hade stannat. Sällan har tiden gått så långsamt.
Möttes iallafall av en strålande glad gosse när det var dax för hämtning.

3 kommentarer:

  1. Men va härligt att det gick bra idag! Jag är övertygad om att han kommer att trivas mycket bra på förskolan, speciellt som han har en alldeles egen PF (Personlig Förskolelärare). Kram till er från Carola!

    SvaraRadera
  2. stackarn. Det är sammma för neo minsta lilla förkyldning ökar slemmigheten och kräkningarna markant och de låånga nätterna sätter spår på alla! Åå så härligt att inskolningen har gått bra:D

    SvaraRadera
  3. Så roligt att det funkar och han trivs. Du ska se att det blir jättebra.

    /Anne

    SvaraRadera