måndag 26 oktober 2009

Måndag

I lördags var liten kompis betydligt piggare så igår skulle vi ge oss på en utflykt till mormor och morfar. Vi hade inte mycket mer än kommit dit när Vilmer kräktes upp hela sin sondslang och massor med slem. Mer slemkräk och en ledsen liten pojke. Efter lite vila så åt han en portion "vanlig" mat, han åt med riktigt god aptit. Likaså gjorde han senare på kvällen när vi kom hem, slukade en portion gröt och likaså i morse. Drickan är det lite svårare med.
Nu är det måndag igen och jag vet inte i vilken ända jag ska börja. Åka in och få en ny sond bör vi göra, men jag tror vi avvaktar någon dag så att förkylningen lagt sig. Han har fått i sig bra med mat de sista dagarna genom sonden och det är så himla jobbigt för honom att ha sonden när han är förkyld. Men vi får väl se om det går att få i honom någon mer mat vanlig väg idag.
Också telefonlistan med personer som ska ringas, tänk om någon, någongång skulle ringa oss som utlovat istället för att jag ska jaga runt. Det lär aldrig hända.

5 kommentarer:

  1. Vad jobbigt ni har men skönt att lilleman får isig mat ändå. hoppas att förkyllningen går över snart. Kramar Yvonne

    SvaraRadera
  2. Så roligt att läsa att han blivit lite bättre.
    Skönt att liten kompis åtminstånde fått i sig lite mat.
    Eva B

    SvaraRadera
  3. Det är inte konstigt att Liten Kompis kräker, slemmet lägger sig som ett lock i magen. Skönt att ni hade sonden när Vilmer blev förkyld åtminstone. Härligt att förkylningen börjar ge med sig och att det nu finns chans till återhämtning. Det där med telefonsamtalen är en tung bit, jag håller med, usch. Önskar er en bra dag i regnet. /L

    SvaraRadera
  4. hej!
    Hur är det med förkylningen? Har ni satt in ny sond än?
    kram från Carola

    SvaraRadera
  5. Hej alla,
    Förkylningen har lagt sig lite, men ingen ny sond ännu. Vi väntar tills det krisar til sig lite mer. Men det var som sagt tur att han hade den när han var som mest förkyld även om det var väldigt jobbigt för honom. Fortsättning lär följa. Kramar

    SvaraRadera